Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

SO Alphonds Laudy, locatie De Wereldboom Op De Wereldboom zijn vier groepen van de Alphons Laudyschool gevestigd. De groepen bestaan uit 1 onderbouwgroep (Goudhaantjes), 1 middenbouwgroep (Geluksvogels) en 2 bovenbouwgroepen (Schatzoekers en Verkenners). Deze groepen zijn onderdeel van De Wereldboom, maar vallen qua verantwoordelijkheid, pesoneel en onderwijsaanbod onder SO Alphons Laudy. Dit is een school voor Zeer Moeilijk Lerende kinderen, gevestigd in Amsterdam Osdorp.
Op de Alphons Laudy stimuleren we leerlingen in een veilige en uitdagende schoolomgeving om te ontdekken wat ze willen en kunnen. We vinden het belangrijk om leerlingen eigenaar te worden van hun onderwijsproces. We willen leerlingen alle kansen geven om uit te groeien tot zelfstandige personen en om al hun talenten te ontwikkelen. Het is het proces van de leerlingen zelf waar de school begeleiding en sturing aan geeft. De missie van Alphons Laudy is: "willen worden wie ik ben".
Binnen De Wereldboom zetten we in op een stevige samenwerking met de groepen van het SBO en de Professor Waterink. Het uitgangspunt binnen deze samenwerking is: "samen waar het kan, apart waar het moet". Op deze manier kunnen we onze expertise met elkaar delen en steven we naar het best passende onderwijsaanbod voor al onze leerlingen. Teamleden SO Alphons Laudy, locatie De Wereldboom: Directie: Karin Schullinck Locatie Coördinator: Annemiek van Riessen Zorg coördinator: Annemiek van Riessen Bouwcoördinator: Angeline Haak- van Helden Logopedie: Ikram Bouzaiza Jeugdarts: Maaike de Jong Ouder kind adviseur: Maritha van Avesaath Psycholoog: Frederike Vegter Cordaan: Bente Ravesloot Fibbe: Lotte de Jong

 •  

   

   

   

   


   

Humanistisch kindcentrum De Wereldboom is een samenwerking tussen Stichting Kolom en Partou kinderopvang
Humanistic Child Centre De Wereldboom is a collaboration between Stichting Kolom and Partou kinderopvang (daycare).