Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Dagopvang (0-4 jaar)

0-2 jaar aan de Veluwelaan

De dagopvang voor de allerjongsten (0-2 jaar) is op de Veluwelaan 19. Deze vestiging bevindt zich op 3 minuten loopafstand van het kindcentrum. De kinderen verblijven hier in een rustige en veilige omgeving.

De eerste stapjes, de eerste woordjes, brabbelen, aanraken, elkaar nadoen... Baby’s leren alles spelenderwijs. En in een groep met leeftijdsgenootjes is dat zoveel leuker.
Met leuke groepsactiviteiten stimuleren de medewerkers het onderlinge contact tussen kinderen. Spelen op het activiteitenkleed, luisteren naar geluiden in de tuin, een liedje zingen, muziek maken. Met elkaar ontdekken we de wereld.
Als baby’s net bij ons komen, vinden we het belangrijk dat ze zich meteen thuis voelen. Onze pedagogisch medewerkers hebben dan ook veel aandacht voor het unieke ritme van uw baby met voeden, slapen en verschonen. Dit ritme houden we zoveel mogelijk aan. Langzaamaan gaan ook zij steeds meer mee in het ritme van de grotere kinderen. Natuurlijk stemmen we dit goed met u af.


Benieuwd hoe een dag bij de kinderopvang eruit ziet?
http://blog.prenatal.nl/een-dagje-met-finn-bij-partou-kinderopvang

2-4 jaar aan de Peelstraat

In het kindcentrum bieden we opvang aan de peuters (2-4 jaar). Wanneer een kind toe is aan de peutergroep, verhuist hij/zij naar het kindcentrum aan de Peelstraat 171. Hier hebben we twee groepen waar we ook VVE (voor- en vroegschoolse educatie) aanbieden. Samen zorgen we voor een doorgaande leerlijn van de kinderen, onderwijs en opvang in een. Dit doen we onder andere door gedeelde activiteiten samen met de kleuters.


Uitdaging

Uitdagende activiteiten zijn belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Zo leren ze, in hun eigen tempo, spelenderwijs de wereld ontdekken. Onze activiteiten richten zich op drie thema’s: naar buiten, bewegen en muziek. Elke dag kan uw kind genieten van één of meerdere activiteiten.

Mijn Kind app

We houden u geregeld op de hoogte van de belevenissen van uw kind via onze ‘Mijn Kind’ app. De medewerkers sturen u korte verslagen en leuke foto’s. Zo beleeft u de dag van uw kind een beetje mee en krijgt u een nog beter beeld van de belevenissen.

Meer informatie over de dagopvang, openingstijden, onze flexibele contractvormen en tarieven vindt u op https://www.partou.nl/veluwelaan
Humanistisch kindcentrum De Wereldboom is een samenwerking tussen Stichting Kolom en Partou kinderopvang
Humanistic Child Centre De Wereldboom is a collaboration between Stichting Kolom and Partou kinderopvang (daycare).