Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Jouw wereld onder één dak

Op de Wereldboom krijgen alle kinderen de zorg, het onderwijs en de ondersteuning die past bij wat zij nodig hebben en wat zij kunnen.

Spelen en leren

Naast onderwijs en opvang is er in De Wereldboom van alles te doen op het gebied van sport, spel, techniek, creativiteit en muziek. In het atelier, op het podium, in de grote sportzaal met alles-erop-en-eraan, het muzieklokaal, de keuken en de moestuintjes kunnen kinderen al hun talenten ontdekken en ontplooien. Binnen én buiten schooltijd!

Dichtbij de wereld...

We staan open voor de wereld om ons heen. We gaan op excursie, bezoeken musea, en leren over de natuur het liefst aan de slootrand of op de (kinder)boerderij. En als je school naast een verzorgingstehuis zit, dan ga je daar natuurlijk af en toe met je klasgenoten buurten; kletsen, spelletjes doen of samen lezen. Omdat we in een internationaal georiënteerde stad leven, krijgen alle leerlingen vanaf groep 1 Engels. Het is een van de manieren waarop we vorm geven aan Wereldburgerschap.

...en de wereld dichtbij

Ook ín het kindcentrum gaan we graag de verbinding aan met de buurt. Als we een mooi project hebben afgerond of een voorstelling hebben gemaakt, nodigen we onze buren uit om te komen kijken. Ouders die iets speciaals weten of kunnen, mogen gastlessen geven. En hoe leuk is het voor een kleuter als opa een uurtje komt voorlezen? Zo brengen we jouw wereld onder één dak.

Humanistisch kindcentrum De Wereldboom is een samenwerking tussen Stichting Kolom en Partou kinderopvang
Humanistic Child Centre De Wereldboom is a collaboration between Stichting Kolom and Partou kinderopvang (daycare).